Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Geen registratie email ontvangen

Als je je registreert op de website, krijg je een email om de registratie te bevestigen. Als je deze email niet ontvangt, controleer dan de map met ongewenste email. Het kan zijn dat deze daarin terecht komt. Voeg te emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. toe aan je adresboek zodat je nieuwe emails in je inbox komen.

Kun je de email niet vinden, neem dan contact met ons op via het contactformulier of door een email te sturen.

Hoe kan me uitschrijven

Al je wilt uitschrijven, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of stuur een bericht het contact formulier.

Is registeren gratis?

Ja, registreren is gratis. Wij vinden dat alle duikers gratis gebruik moeten kunnen maken van een website voor zoeken van een duikbuddy en voor plaatsen van grote en kleine duik evenementen. 

Het kan zijn dat er kosten verbonden aan een evenement, bijvoorbeeld voor entree bij een duiklocatie of extra kosten. Deze staan dan vermeld in de evenement beschrijving.

Mag ik iedere gebruikersnaam kiezen?

 Een inlognaam / gebruikersnaam moet aan de volgende eisen voldoen:  Minstens 3 tekens lang zijn en maximaal 150, mag geen spaties bevatten en het mag niet een van de volgende tekens bevatten \ " ' % ; ( ) &

Snelkoppeling op je telefoon

Een snelkoppeling maken op je IPhone of IPad:

 1. Open Safari
 2. Open www.duikbuddygezocht.nl
 3. Klik op het icoontje delen (vierkant met een pijltje naar boven)
 4. Klik op 'Zet op beginscherm'
 5. Je krijgt nu een schermpje met de naam en url van de website. Hier kun je eventueel de naam aanpassen
 6. Klik op 'Voeg toe' 
 7. Snelkoppeling staat nu op start scherm

Een snelkoppeling maken op Android telefoon of tablet:

 1. Open www.duikbuddygezocht.nl
 2. Klik op knop 'meer' of de drie puntjes
 3. Klik op 'Toevoegen aan start scherm'
 4. Vraag verschijnt toevoegen aan startscherm, selecteer 'Toevoegen'
 5. Je krijgt nu een schermpje met toevoegen aan start scherm waar je een pictogram kunt aanmaken. Klik op toevoegen.
 6. Snelkoppeling staat nu op start scherm 

Waaraan moet een wachtwoord voldoen

Het wachtwoord met bestaan uit minimaal 6 tekens met minimaal een cijfer en een hoofdletter. bv Wachtw2

Gebruikers profiel

Gekleurde icoontjes in profielveld?

Achter een aantal velden staat een icoontje. Als je hierop klikt kunnen kiezen uit Oranje of rood. Oranje betekent dat alleen website leden deze informatie kunnen zien als zij jou profiel bekijken. Rood betekent dat dit veld niet wordt getoond aan anderen als zij jou profiel bekijken.

Moeten alle velden worden ingevuld?

Nee, het is niet verplicht alle velden in te vullen. Er zijn een aantal velden verplicht. Dit heeft te maken met de werking van de website. Maar veel andere velden zijn ook belangrijk voor andere duikers om te weten. Bv Brevettering en aantal duiken. Daardoor kun je rekening houden met elkaar als je samen gaat duiken.

Evenementen

Wat is een evenement?

Een evenement is een duikafspraak met 2 of meer duikers. Dit kan van alles zijn:

 • Een door een duiker geplaatste duik oproep waarbij iedereen kan inschrijven (met of zonder gelimiteerd aantal duikers)
 • Een georganiseerde grotere duikevenementen
 • Een door een groep duikers georganiseerde duik waaraan andere duikers kunnen deelnemen

Wie mag evenementen plaatsen?

Iedereen kan, via email of contactformulier, vragen een evenement te plaatsen. Tijdens de opstart fase van de website zijn er slechts een aantal mensen die dit kunnen doen.

Maar we zoeken duikers welke regelmatig duiken willen organiseren en deze plaatsten op de website. Zij zullen aparte rechten krijgen om zelf evenementen te plaatsen.

Privacy

Is privacy gewaarborgd

Duikbuddygezocht.nl neemt uw privacy zeer serieus. Het onderstaande zet uiteen hoe wij binnen de website van Duikbuddygezocht.nl met persoonlijke informatie omgaan.

1. Alle gegevens die door Duikbuddygezocht.nl worden verzameld, zullen strikt vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verhuurd of verkocht, noch op een of andere manier worden openbaar gemaakt.

2. De informatie die u aan Duikbuddygezocht.nl geeft, zal met de grootst mogelijke zorg behandeld worden. Het doel van het registreren van persoonsgegevens door Duikbuddygezocht.nl is het op maat kunnen leveren van informatie aan onze bezoekers en het voorkomen dat gasten gegevens van leden kunnen lezen.

3. Bij elk bezoek aan onze website herkent onze webserver automatisch IP-adressen. Dit gebruiken wij voor de verwerking van problemen met onze server en voor de administratie van onze site. Het IP-adres wordt tevens gebruikt voor statistische doeleinden, zoals het vaststellen van het aantal bezoeken aan onze website.

Privacy informatie verzoek

Als je lid bent, kun je een privacy informatie verzoek indienen. Dit kan via het menu - Privacy informatie verzoek.

Als je het verzoek hebt ingediend krijg je een email waarmee je het verzoek dien te bevestigen. Na het bevestigen zullen wij alle gegevens naar je toesturen. 

Privacy informatie verzoek verwijderen

Als je lid bent en je wilt je gegevens laat verwijderen, dan kun je hiervoor een verzoek indienen. Dit kun je doen via de menu Privacy - Privacy informatie verzoek. Kies vervolgens de optie verwijderen.

Als je het verzoek hebt ingediend krijg je een email waarmee je het verzoek dien te bevestigen. Na het bevestigen zullen wij alle gegevens naar je toesturen. 

No Internet Connection