Een platform zonder een team van mensen die alles organiseren en ondersteunen is niet mogelijk. Gelukkig kunnen wij altijd rekenen op hardwerkende vrijwilligers die alles mogelijk maken. En deze stellen we graag even aan u voor.

Maar buiten dit team kunnen wij ook altijd bouwen op een groep van vrijwilligers, die duiken organiseren of als aanspreekpunt op een duiklocatie aanwezig zijn. Op extra dingen voor ons regelen

Alle teamleden, organisatoren, vrijwilligers en duikers, bedankt voor al jullie hulp!

 

Emile Schilders

Founder / Coördinator

Hoi, ik ben Emile Schilders. Ik ben een duiker die het leuk vind om met verschillende mensen te duiken en zo meer mensen te leren kennen en van elkaar te leren. Natuurlijk is ook de after duik is belangrijk, dus na de duik even nagenieten met een kop koffie.  

 

Jody Boelen

Founder / Coördinator

Mijn naam is Jody Boelen Ik heb in 1997 mijn brevet gehaald in Egypte en er daarna helaas niets meer mee gedaan. In 2015 tijdens de zomervakantie weer in aanraking gekomen met duiken en sinds die tijd weer opgepakt en heb inmiddels met veel plezier in Egypte en Nederland gedoken, waarbij naast het zoet water het zoute onderwaterleven me erg aantrekt.

 

Marjolijn van Willegen

Vertrouwenspersoon
Hoi, ik ben Marjolijn van Willegen, getrouwd, moeder van 2 kinderen. Opgeleid tot Sociaal Pedagogisch Werker en mede eigenaar van een groothandel in uitvaartbenodigdheden. Mijn favoriete elementen zijn water en vuur. Wat begon met zwemmen en varen in Nederland, werd in 2009 snorkelen op Bonaire.

 

Jeroen van Dordrecht

Social media / duiken organiseren

Hoi ik ben Jeroen. Sinds 2012 een zeer fanatieke duiker in Nederland. Duiken is dan ook mijn passie sinds die tijd en zoek op mijn vakantie adressen ook altijd een mogelijkheid om een mooie duik te maken.

 

Marco Nuijens

ICT / Website beheer

Hoi, ik ben Marco Nuijens geboren in Dordrecht in 1977. In het dagelijkse leven ben ik IT-consultant en word ik bij diverse organisatie gedetacheerd. Ik woon samen met mijn vrouw Doenya in het mooie Den Dungen vlakbij het Dungense gat (Meerse plas). Samen hebben we begin 2017 ons open water duikbrevet gehaald met als doel om op onze vakantie in Zuid-Afrika te kunnen gaan duiken.

 

Jan Wagemakers

Duiken organiseren

Hallo, ik ben Jan wagemakers. Ik ben in 2018 begonnen met duiken na het heel lang te hebben uitgesteld.
Na mijn vakantie in Egypte heb ik de knoop doorgehakt en mijn open water brevet gehaald, sindsdien ben ik besmet met het duikvirus.

 

Rob Dahler

20-4-1979 - †06-04-2024

Hallo mijn naam is Rob Dahler

In 1991 ben ik via een sport promotie project voor basis scholen van de gemeente ’s-Hertogenbosch in aanraking gekomen met de duiksport. Ik heb al op heel wat plaatsen gedoken zowel in binnen als buitenland in Europa en (ver) daar buiten. Maar heb nog wel wat plekken op mijn bucket list staan zo als de Noord zee en IJsland.

No Internet Connection