Zuth

Titel:
Zuth
Straat:
Hekker 6
Postcode:
5763 PP
Plaats:
Milheeze
Provincie:
Noord-Brabant
Land:
Netherlands
Zuth

Omschrijving

De duiklocatie 't Zuth, gelegen in Milheeze, Noord-Brabant, biedt een prachtige duikervaring met verrassend goed zicht. Pleziervaart is niet toegestaan en er zijn handige faciliteiten beschikbaar. Beheerd door de Stichting Duiksports Noord-Brabant Oost, streeft het naar het behoud van duikstekken in de regio. Vooraf aanmelden is vereist, en er geldt een vergoeding voor het duiken.

Bijzonderheden: Duikers worden aangemoedigd om rechts van de steiger het water in te gaan, buiten het afgebakende gebied. De bodem loopt geleidelijk af naar diepten tot 22 meter, waardoor 't Zuth ideaal is voor opleidingsduiken. Voor de avontuurlijke duikers is er een prachtig onderwaterparcours om te verkennen, met kans op het spotten van grote snoeken.

Waarschuwingen: Vooraf aanmelden en betaling zijn vereist voor toegang tot 't Zuth, waarbij duikverenigingen een vast tarief per jaar betalen. Na aanmelding op www.dnbo.nl ontvang je een toegangscode, waarmee je 24/7 toegang hebt tot de duikspot. Het is belangrijk om het hek te sluiten bij betreding om ongewenste gasten te voorkomen.

Evenementen

  • 29.02.2024, 20:00 - 22:00
    Milheeze
    Noord-Brabant

No Internet Connection