Marco Nuijens

ICT / Website beheer

Hoi, ik ben Marco Nuijens geboren in Dordrecht in 1977. In het dagelijkse leven ben ik IT-consultant en word ik bij diverse organisatie gedetacheerd. Ik woon samen met mijn vrouw Doenya in het mooie Den Dungen vlakbij het Dungense gat (Meerse plas). Samen hebben we begin 2017 ons open water duikbrevet gehaald met als doel om op onze vakantie in Zuid-Afrika te kunnen gaan duiken.

Ik had direct het duikvirus te pakken, zo heb ik de afgelopen jaren mijn advanced open water en diverse specialities gehaald.

Ik grijp elke kans en mogelijkheid aan om, wanneer de tijd het toelaat, een duikje te maken. Ook kan ik de mensen om mij heen, soms tot vervelens toe, verhalen blijven vertellen over duiken en hoe leuk en mooi duiken wel niet is.

Bij duikbuddygezocht.nl kan ik mijn interesse voor IT, het duiken en het organiseren van duiken perfect combineren. Daarnaast vind ik het enorm leuk om mensen te enthousiasmeren voor het duiken in Nederland. Duikbuddygezocht.nl biedt hier een goed platform voor en ik kijk er ook naar uit wat wij allemaal voor de duikgemeenschap kunnen gaan betekenen.

Wil je mij beter leren kennen of heb je vragen spreek mij dan gerust even aan. Tot aan de waterkant!

No Internet Connection